UA-3153932-2

Tehertaxi

Tehertaxi Házhoz szállítás.

Ismerje meg tehertaxi cégünket, amely 1993 óta áll a Budapesti tehertaxi megrendelők szolgálatára , valamint a különböző szállítási igények ellátására. Vállalkozásunk teljes egészében magyar tulajdonú cég, melynek munkatársai megbízhatóak és különös odafigyeléssel lettek kiválasztva alkalmazásukkor.

Hosszú távú gondolkodásmód, folyamatos fejlesztések és bővítések jellemzik tulajdonosi hozzáállásunkat, ami teljes mértékben nélkülözhetetlen olyan esetekben mint az áruszállítás, amikor profizmusról és megbízhatóságról beszélünk. A tehertaxi net folyamatos megújulási szemlélettel áll a piac aktuális és folytonosan változó elvárásai elé, EU-tagállamként pedig különösen fontos a nemzetközi szintek elérése és megtartása.

A tehertaxi konkurenciában bővelkedő ágazat terén így sikerült megálljuk a helyünk 20 éven át, valamint elérni a megrendelők, partnerek és kliensek szimpátiáját, elégedettségét. Fontos volt eddig is, és ma is az egyik fő szempontunk az, hogy a fuvarok mennyisége nem mehet a minőség rovására, és hogy a rakodóink, sofőrjeink 100%-ban az ügyfél kéréseire összpontosítsanak.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett megrendelőink soraiban üdvözölhetjük, igénybe véve minőségi és operatív szolgáltatásainkat.

Vegye figyelembe azt is, hogy a tehertaxi net hosszú távra szerződött megrendelői egyedi kedvezményekben részesülnek . Mindennapi állandó megbízás esetén lehetőség van tehergépkocsi igényének megjelölésre is, ebben az esetben beszerezzük az igényelt járműveket Önnek.

Az olcsó árak és a magas színvonal minden szolgáltatásunkra érvényes, legyen az házhoz szállítás , költöztetés vagy épp expressz fuvarozás . A csomagszállítás mellett természetesen a csomagolásban is számíthat cégünkre.

tehertaxi

Egy tehertaxi igénybevétele esetén fontos szempont a gyors pontos munkavégzés, valamint a megrendelő igényeinek maximális kiszolgálása. Ennek érdekében kérjük amikor a tehertaxi diszpécserét megkeresi, a fuvarfeladatot valamint igényeit minél pontosabban, részletesebben írja le, kitérve a szállítási címekre a szállítandó árura rakodási körülményekre , valamint esetlegesen csomagolási igényére. Továbbá amennyiben kézi szállítóeszközt szeretne igényelni mint pl molnárkocsi raklapemelő béka négykerekű kézi szállítókocsi kérjük idejében jelezze, hogy a kiérkező tehertaxi rendelkezzen a kért eszközzel .
Lehetőség van emelőhátfalas tehergépkocsi igénylésére, mely a nehezebb vagy raklapon lévő tárgyak szállítási – rakodási körülményeit nagyban segíti
Hosszú szálanyag szállítása 3,5 tonna össztömegű tehergépkocsival 6 méter hosszig .
Nagy értékű érzékeny áru szállítását minden esetben kérjük jelezni !

Hívja most a tehertaxit és tájékozódjon az ajánlatunkról.